Home / Over mij

Even voorstellen: Miranda de Greeuw

Mantelzorgers op weg helpen om goede zorg te organiseren voor hun dierbaren. Dat is waar ik mij dagelijks met liefde hard voor maak als mantelzorgmakelaar.

Mijn achtergrond

Mijn naam is Miranda de Greeuw en ik ben mantelzorgmakelaar. Mijn werkterrein ligt voornamelijk in Heerhugowaard, Langedijk en West-Friesland. Ik ondersteun mantelzorgers bij hun zoektocht in het woud van zorg en welzijn. 25 jaar lang ben ik werkzaam geweest in de bancaire sector. Toen ik zelf mantelzorger werd voor mijn ouders, ervaarde ik aan den lijve hoe ingewikkeld en tijdrovend het regelen van de juiste zorg kan zijn. Ik kon het aan en vond de juiste wegen. Maar ik zag anderen hier mee worstelen. Dit motiveerde mij om een carrièreswitch te maken van de financiële wereld naar de wereld van mantelzorgmakelaar.

Gediplomeerd mantelzorgmakelaar

Per juli 2016 heb ik mijn post-hbo opleiding tot mantelzorgmakelaar afgerond. En weet de wegen in de zorg goed te vinden. Met mijn kennis, ervaring en doortastendheid heb ik al veel mensen kunnen helpen. Daarbij staat u, als mantelzorger, altijd centraal bij mij.

Hier sta ik voor

Mijn kernwaarden zijn respect, eerlijkheid en vertrouwen en dat klinkt door in mijn aanpak. Daarnaast zijn verbinding en heldere communicatie voor mij de uitgangspunten om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Werkgebied Noord-Holland

Mijn onderneming Helder advies & mantelzorg is actief in Noord-Holland met als voornaamste aandachtsgebieden Langedijk, Heerhugowaard en de regio West-Friesland. Bent u woonachtig in een andere gemeente in Noord-Holland? Dan kan ik u uiteraard ook van dienst zijn.

Altijd up-to-date

Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister en ben lid van de Beroepsvereniging van Mantelzorgmakelaars (BMZM). Wetten en regels in de zorg veranderen geregeld. Door bijscholing en intervisie met collega mantelzorgmakelaars blijf ik op te hoogte van alle ontwikkelingen in mijn vakgebied. De bijscholing wordt geregistreerd via het Registerplein in het register voor Mantelzorgmakelaars. Daarnaast heb ik een goed netwerk dat bestaat uit professionals, waarmee ik kennis en ervaringen kan delen.

Wilt u kennismaken?

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel me dan gerust op voor een vrijblijvende kennismaking op het nummer: 06 - 14 63 85 87. Tijdens dit gesprek bespreken we in het kort de zorgsituatie en de vragen die u heeft. Stap één is gezet en mogelijk lucht dat gelijk al op!

De heer en mevrouw V uit Heerhugowaard
“Al enige tijd staat Miranda de Greeuw ons bij als mantelzorgmakelaar. Ze begrijpt de situatie, ze is vriendelijk, betrokken, scherp en doortastend. Ze reageert snel en adequaat op vragen en opmerkingen en vraagt ook uit zichzelf hoe het gaat. Bovendien houdt ze rekening met het budget dat we tot onze beschikking hebben en baseert daarop gezamenlijk met ons het plan van aanpak en geeft een seintje als het budget begint op te raken. Als dat nodig is, schakelt ze haar eigen professionele netwerk in om een vraag vanuit een breder kader te beantwoorden. Daardoor komt ze steeds weer met verrassende nieuwe tips en informatie en organisaties waar niemand anders mee komt. Al met al, een topper! En wij bevelen haar zeer aan!”